به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز به کار دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور از روز شنبه ۲۷ آذرماه به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی خبر داد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: به منظور بهره مندی از استعدادهای مهارتی دانشجویان در حل مشکلات اجرایی کشور دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور برگزار می شود. این المپیاد در راستای سنجش و ارزیابی مهارتی و ایجاد رقابت علمی و عملی بین دانشجویان و همچنین برای ارتقای سطح فنی و مهارتی رشته های تحصیلی و شکل گیری رقابت سازنده میان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برگزار می شود.
وی با اشاره به اهداف برگزاری المپیاد خاطرنشان کرد: شناسایی و هدایت دانشجویان مستعد مهارتی از طریق ارزیابی های چالشی و رقابتی، بهره مندی از استعدادهای مهارتی دانشجویی در جهت حل مشکلات اجرایی کشور، توسعه تبادلات علمی و مهارتی میان دانشگاهی در سراسر کشور، شناسایی استعدادهای بالقوه دانشجویان ماهر در زمینه های مختلف و هدایت آنان به بازار کار، تلاش در جهت توسعه حوزههای مهارتی جدید در دانشگاه ها، بسترسازی مناسب برای ارتقای سطح آموزش و ارزیابی فراگیران در دانشگاههای نظام مهارتی کشور، ارتقای عمومی سطح آموزش مهارتی همه دانشجویان با ایجاد بستر رقابتی سالم و جلب نظر مسئولین و خانواده ها به اهمیت آموزشهای مهارتی و نقش آن در توسعه اقتصادی کشور اهداف برگزاری این المپیاد را شکل می دهند.
دکتر سلیمان عباسی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط شرکت کنندگان اشاره و بیان کرد: تمامی دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی و شاغل به تحصیل در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و یا دانش آموختگانی که ازتاریخ دانش آموختگی آنان تا زمان برگزاری آزمون بیشتر از شش ماه سپری نشده باشد، می توانند در المپیاد شرکت کنند.
وی گفت: دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در دو بخش کتبی و عملی برگزار می شود؛ بخش کتبی به صورت سراسری، آنلاین و متمرکز از طریق ورود دانشجو به سامانه المپیاد و پاسخگویی به ۳۰ سوال تستی و ۲ سوال تشریحی برگزار می شود و شرط ورود به مرحله عملی کسب حداقل 75درصد از امتیاز آزمون کتبی است که در هر رشته 10 نفر به مرحله عملی راه پیدا خواهند کرد. دانشجویان منتخب راه یافته به بخش عملی و نهایی، بر اساس پروژه کاری تعریف شده توسط کمیته های علمی و داوری به رقابت با یکدیگر پرداخته و در نهایت پس از داوری در هر رشته 3 نفر برتر به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی خواهند شد.
لازم به ذکر است دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در ۴ گروه آموزشی فنی، مهندسی و صنعت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در ۱۲ گروه رشته فناوری اطلاعات، ماشین افزار، برق و الکترونیک، گرافیک، پویانمایی، عکاسی، تربیت بدنی، حقوق، حسابداری، ارتباطات، گیاهان دارویی و پرورش آبزیان برگزار می شود و دانشجویان فقط می توانند در رشته مهارتی مرتبط با رشته تحصیلی خود مطابق با دستورالعمل اجرایی که بر روی سایت اطلاعرسانی المپیاد به آدرس http://olympiad.uast.ac.ir قرار گرفته است شرکت کنند.